Dogge Doggelito värnar om miljön

Vår KRIS ambassadör Dogge Doggelito är med i en ny reklamfilm som värnar om miljön denna gång. Dogge har gjort många reklamfilmer för Elgiganten tidigare, och även vår förbundsordförande Christer Karlsson har medverkat i deras kampanj.

Men Dogges arbete för KRIS är inte i reklamfilmer. Han ställer upp som artist på våra konserter, delar av sitt liv under seminarier och är för ungdomar en stor förebild. Han brinner för att hjälpa ungdomar och många KRIS:are tillbaka till ett hederligt och drogfritt liv. Vi utnämnde honom redan 2010 som KRIS ambassadör och vi visar gärna hans senaste reklamfilm. ”Batterihunden letar batterier hos Dogge Doggelito”

Mycket nöje.

Det här inlägget postades i Gästbloggare, KRIS, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.