2016

Almedalen 2016

vi_bryr_oss_transparent

Vår resa inför Almedalen 2016 började för länge sen. Kanske redan när vi åkte därifrån förra året för vissa. Vi är nu inne i en hektiskt period där mycket ska planeras, struktureras och genomföras. Temat är klart och vi kommer att synas lika mycket som tidigare år, men vi kommer att arbeta på ett helt nytt sätt än tidigare. Vi hoppas på många positiva möten och att besökarna kommer att följa oss under lång tid efter politikerveckan är slut.

PROGRAM 2016
Hamnplan, Tältplats 207

Tisdag 13.00-13.30
Vem bryr sig om att så många narkotikamissbrukare dör?

Under senare år har dödstalen bland narkotikamissbrukare ökat kraftigt. Varför agerar inte samhället och sätter in motåtgärder? Är det verkligen rätt att skriva ut narkotikaklassade läkemedel år ut och år in? Inom KRIS hjälper vi varandra att blir fria från droger och kriminalitet.
Talare: Christer Karlsson och Ali Reunanen. KRIS

Torsdag13.00-13.30
Vem bryr sig om narkomanerna fortsätter missbruka eller gör sig fria från drogerna? 

Drogfri missbruksvård är ovanligt idag. Istället handlar det om att skriva ut olika läkemedel som ersättning för narkotikan. Idén om att man ska göra sig fri från droger helt och hållet har kommit på undantag. KRIS menar att drogfrihet alltid ska vara målsättningen för vården.
Talare: Christer Karlsson och Ali Reunanen. KRIS

HOPPAS VI SES I ALMEDALEN!

KRIS
Christer Karlsson
070-461 22 45
christer.karlsson@rikskris.se
https://kris.a.se

WEBBSIDOR OCH SOCIAL MEDIER