Nytt år och uppdateringar med medlemsregistret

Hej alla KRIS-medlemmar. 

Och ni är många i landet! Ett par tusen medlemmar är ni som får vår tidning Vägen UT och har möjlighet att vara med på alla KRIS verksamheter och aktiviteter runt om i landet. Detta medför en kostnad också och er medlemsavgift täcker en del av detta. 

Från och med nästa år kommer vi att återgå till det medlemssystem som vi hade för många år sedan och inte ge bort ett gratis år när man blir ny medlem. Den stora fördelen med det är att föreningarna får direkt hälften av er medlemsavgift när ni värvar en ny medlem eller förnyar ert medlemsskap. Detta kommer att ge alla föreningar i landet mer resurser att utföra sina verksamheter vilket gynnar alla de som vi hjälper. 

Från och med 1/1-2020 kostar ett Normalmedlemskap 100:-/år.
Stödmedlemskapet kostar 200:-/år.
(Normalmedlem är du som är straffad och/eller varit missbrukare. 
Stödmedlem är du som inte kvalificerar dig som normalmedlem, men vill stödja vår verksamhet. ) 

Vi hoppas att ni värvar fler medlemmar till era KRIS-föreningar och förnyar er avgift som kommer  första veckan i januari från vårt medlemssystem MyClub. Ni har 30 dagar på er att betala avgiften/fakturan. När ni gjort det kommer det ett digitalt medlemskort inom en vecka. 

Vill man inte längre vara medlem i KRIS meddelar man Medlemsregistret eller låter bli att betala avgiften/fakturan, även påminnelsen som kommer efter 30 dagar. Då är ni inte längre medlemmar. 

OBS! Vi skickar INGA obetalda avgifter/fakturor vidare till Inkasso eller Kronofogden. Nästan alla som är normalmedlemmar i KRIS har varit där och vet vilka svårigheter det är att komma därifrån.

Vi hoppas så klart att så många som möjligt fortsätter att stötta vår verksamhet! 

God jul och gott nytt år allesamman! 

Medlemsregistret
Telefon: 08-6420006
E-post: medlemsregistret@rikskris.se 
#starkatillsammans 

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.