Nu har vi öppet som vanligt.

 

Den 9 mars 2015 mellan kl: 12:00 och 20:00 hade vi invigning i vår nya lokal på Fricksgatan 1 i Malmö. Vi är nu granne med Stadsdelsförvaltningen Innerstaden och läget är centralt på Möllevången – ett kvarter från knutpunkten Södervärn och tre kvarter från tågstationen Triangeln.Det var mycket folk och glada miner när Kris Malmö öppnade på nya adressen. Denna lokal är lite mindre men ligger bättre till sa Eva jeppson som jobbar på Kris Trelleborg och är Ledamot i styrelsen. Känns väldigt skönt att det är gjort nu så kan vi uppta våran verksamhet igen och jobba på som vanligt med att se till att det finns bättre lösningar vid frigivningen än att stå med en kasse på gatan säger Björne Bergmark Kassör på Kris Malmö. Tre väldigt goda tårtor serverades och folk minglade och byte erfarenheter.Så nu är alla varmt välkomna till oss och se vår fina nya lokal.

Med vänliga hälsningar KRIS Malmö

Til bloggen

Det här inlägget postades i KRIS. Bokmärk permalänken.