Musiken i KRIS och Unga KRIS

Natus

Natus

Aldrig tidigare har det producerats så mycket musik som nu i KRIS och Unga KRIS. Det finns musikstudios i flera lokaler runt om i landet och fler lär det bli. Nu i helgen var bland annat flera personer från KRIS Finland på besök i Stockholm för att spela in några låtar med Unga KRIS:are från olika delar i landet.

En som producerat musik ett tag nu och även gjort en musikvideo är Alexander Jonsson aka ”Natus”. Natus spelade in videon i samband med  Camp Connect som är Sveriges största läger, det är Fryshuset som  anordnar detta läger en gång om året. Videon släpptes nu i dagarna och vi är glada att kunna hjälpa till och dela denna. Hoppas ni gör samma sak?! Här är en länk till några låtar av Natus på Soundcloud

Natus – Ser dig gå
Producent: LionRiddims
Foto och redigering: Moment
Inspelning/mixning:  F.U.S.E (en musik verksamhet i Fryshuset)

 

Det här inlägget postades i 08, Aktivitet, Falkenberg, KRIS, Linköping, Media, Nyheter, Stockholm, Unga KRIS och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.