Almedalen! #VIVET

Efter mycket förberedelse så är vi nu på väg till Almedalen. Det är ingen lätt uppgift att administrera allt för så många KRIS och Unga KRIS:are men tillsammans löser vi det mesta.

Temat för i år är: BYT LIVSSTIL! #VIVET

Vi tycker det är viktigt att informera politiker, kommuner, landsting, vårdinrättningar om programmet Kriminalitet som livsstil som grundats av Gunnar Bergström. Med hjälp av det kan vi i KRIS hjälpa fler personer in i samhället redan inne på anstalterna. Vår huvudsakliga uppgift i dag är anstaltsbesök och muckhämtningar för att hjälpa intagna tillbaka, så detta är ytterligare ett steg mot ett hederligt och drogfritt liv för dem.

Är du i Almedalen i år så missa inte vårt seminarium med bland annat Gunnar Bergström, Terapeut, Pedagogkonsult AB. Paul Barath, förbundskassör, KRIS. Mehmet Kaplan, Riksdagsledamot, Miljöpartiet. Anti Avsan, Riksdagsledamot, Moderaterna på scenen.

Seminariet hålls i Soberian, hörnet Donner plats/Kilgränd fredag den 4 juli klockan 14:00 – 16:00.

Hjärtligt välkomna till ett seminarium som även du är delaktig som samhällsmedborgare.

 

Byt_Livsstil

Vi vill med behandlingsprogrammet Kriminalitet Som Livsstil presentera en möjlighet till ett hederligt och drogfritt liv.

Vi påstår att alla människor påverkas och får betala för kriminaliteten i samhället.

Tänk på att du som samhällsmedborgare betalar kostnaderna för klotter, vandalism,  inbrott, våld, polis, rättssystem och givetvis i slutändan sjukvård, institutioner och fängelse.

Med hjälp av Kriminalitet Som Livsstil vill vi hjälpa fler människor tillbaka in i samhället. Förutom de ekonomiska vinsterna så kommer vi få ett tryggare och bättre samhälle.

Det här inlägget postades i Aktivitet, KRIS, Nyheter, Unga KRIS och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.