KRIS-08 byter namn

2008 bytte KRIS Stockholm namn till KRIS City och flyttade till Olofsgatan mitt i centrala Stockholm. Efter ytterligare en flytt ett år senare så bytte den sittande styrelsen namn till KRIS-08 som varit det namn som många hört nämnas det sista åren.

Fd KRIS-08 hade årsmöte nyligen och strax efter mötet så tog den nya styrelsen beslutet att ändra namnet till det namn som ursprungligen fanns;

KRIS Stockholm 

Så under några dagar så kommer hemsidor, mobil applikationer och övriga informations plattformar ändra till det nya namnet. Detta kan innebära lie störningar och många av er kanske behöver tömma ert cacheminnet på er webbläsare om ni inte kommer till nya föreningssidan https://kris.a.se/foreningar/lokalforeningar/stockholm/

Vi hoppas ni har överseende med detta.

// RIKS KRIS

KRIS-08 blir KRIS Stockholm men finns kvar i samma lokaler. Foto: Joakim Berndes

KRIS-08 blir KRIS Stockholm men finns kvar i samma lokaler.

Det här inlägget postades i 08, Nyheter, Stockholm och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.