Sociala medier i Almedalen

Seminarium Springtime PR. F.v. Johan Englund, Jonas Morian, Karin Bäcklund.

Seminarium Springtime PR. F.v. Johan Englund, Jonas Morian, Karin Bäcklund.

Denna morgon tillbringade jag på Springtime PR i Stockholm. De hade ett seminarium om Sociala medier i Almedalen och de som medverkade var Karin Bäcklund Springtime PR, Jonas Morian Promemorian, Johan Englund Fortum. Jonas var även den som delade ut priset från Makthavare.se som Årets Almedaring till KRIS 2011. Seminariet var intressant och jag fick mycket bra information om vad vi ska tänka på under Almedalen.

Jag hoppas att vi kan använda dessa verktyg jag fick med mig så vi når den målgrupp vi vänder oss till. Det är valår och det kommer att vara näst intill omöjligt att nå ut på sociala medier så nu blir det planering och projektgrupps information inför Almedalen 2014.

Mycket nöje!

// Joakim Berndes

LÄNKAR:

Hemsidor
Springtime PR
Promemoria
Fortum

TWITTER:
Karin Bäcklund
Jonas Morian
Johan Englund

Niklas Svensson från Expressen har förändrat spelplanen i Almedalen.

Niklas Svensson från Expressen har förändrat spelplanen i Almedalen.

Det här inlägget postades i IT-Gruppen, Media och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.