Grattis KRIS Göteborg

I går blev det klart att KRIS Göteborg beviljades ramavtal från Kriminalvården för deras kvinnoboende Kraftkällan. Beslutet som meddelades under dagen nåddes med stor glädje så klart efter mycket hårt arbete.

FAKTA:
KRAFTKÄLLAN
Vi är ett motivationsboende för kvinnor med en önskan om att leva ett värdigt liv fritt från våldsutsatthet, destruktiva relationer, kriminalitet och droger/alkohol. Vårt unika och personliga program grundar sig på egna erfarenheter av kriminalitet och missbruk kombinerat med evidensbaserad forskning vilket enligt oss skapar de allra bästa förutsättningarna för att motivera kvinnor till att skapa och upprätthålla självkänsla, sunda relationer, nykter/drogfrihet samt minimera risken för återfall. Vårat mål är inte att ge de kvinnor som kommer till oss färdiga lösningar till detta utan snarare att
tillsammans skapa verktyg och mål utifrån kvinnans individuella förutsättningar.

http://www.kraftkallangbg.se/

 

Kraftkällan. Foto: Joakim Berndes

Kraftkällan. Foto: Joakim Berndes

Det här inlägget postades i Göteborg, KRIS, Media, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.