”KRIS v2.0 ”

Efter många timmars arbete under flera månader så är nu vår nya hemsida ute ”skarpt”. Vi har tillsammans med Söderhavet och Follow me Darling fått en layout och en wordpress utvecklare som tillgodo sett våra behov. Nu hoppas jag att ni besökare ska gilla förändringen och följa med oss på vår nya resa in i KRIS v2.0

Läs fler artiklar om projektet och utvecklingen nedan. Och jag kan varmt rekommendera Söderhavet och Follow me Darling om ni går i tankarna att bygga eller ändra er befintliga webbsida eller it-struktur.

Follow me Darling
KRIS, en mycket glad kund.
Livsstilshuset, en sajt från KRIS.
KRIS, jobbet klart.
Ny kund: KRIS.

Cap&Design
KRIS i Söderhavet.

 

// Joakim Berndes
IT Ansvarig

Det här inlägget postades i KRIS, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.